(FOTO) Završena rekonstrukcija dve prometne ulice na Novom Beogradu

Autor:

Vesti

31.12.2020

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon rekonstrukcije ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe u okviru proširenja saobraćajnica oko nove autobuske stanice u Bloku 42, saobraćaj u njima je pušten u punom profilu.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić

- Završena je rekonstrukcija desne kolovozne trake Ulice Jurija Gagarina od izlazne rampe Mosta na Adi do Ulice Marka Hristića u dužini od oko 600 metara sa četiri saobraćajne trake i Ulice Antifašističke borbe obe kolovozne trake u dužini od 160 m, sa po tri saobraćajne trake za svaki smer.
U okviru proširenja saobraćajnica oko nove autobuske stanice u Bloku 42, izgrađeno je 1150 metara vodovoda, 1430 metara fekalne i atmosferske kanalizacije, oko 180 m novog toplovoda, posađeno novih 35 stabala i urađeno oko 1250 kvadratnih metara travnjaka.
Ugovorena vrednost radova je 268.989.503,98 dinara bez PDV-a sa rokom za izvođenje do marta 2021. godine kada će biti završeni i preostali radovi - naveo je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading