(FOTO) NE, STVARNO, DA LI JE MOGUĆE?! Ono što se desilo pod na Trgu Nikole Pašića, razbesneće sve Beograđane koji vole svoj grad!

Autor: Republika

Vesti

23.12.2020

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nečuveno!

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Trg Nikole Pašića

Jedan bahati vozač parkirao je automobil nasred Trga Nikole Pašića koji je pešačka zona, a da je javna garaža samo par stotina metara dalje, objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Kako je on naveo, iako su u više navrata postavljeni mehanički stubići, koji su, međutim, bili uništavani.

- Zato sam naložio da se jutros postave betonske prepreke teške više tona. Na Trgu Nikole Pašića nema mesta za bahate vozače. Tako će biti dok ne počne rekonstrukcija Trga Nikole Pašića i Bezistana kada će ovaj problem biti rešen. Pozdrav od Vesića za bahate vozače koji maltretiraju građane. Kao i sa Okom sokolovim, ne sumnjam da će se naći neki politički idiot da me i zbog ovoga što ne dam bahatima da se parkiraju kako hoće tuži sudu. Ali ja nikada ne odustajem. U Beogradu će se znati red i bahati neće maltretirati obične građane - napisao je Vesić.

Не знам има ли веће бахатости од непрописног паркирања на Тргу Николе Пашића који је пешачка зона? Никада нећу моћи да...

Posted by Горан Весић on Wednesday, December 23, 2020

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading