OD DANAS NOVE MERE U BEOGRADU: Nema izlazaka, obustavlja se noćni prevoz!

Autor: Objektiv, Republika

Vesti

18.11.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu će od večeras privremeno biti obustavljene 24 noćne linije javnog gradskog prevoza.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Sinoć od 21 sat do 5 sati jutros na snazi je bila zabrana rada ugostiteljskih i trgovinskih objekata, a na ulicama Beograda i drugih gradova noćas je bilo više policije nego obično, kao i komunalne policije, koja je kontrolisala sprovođenje mera.

Vlasnici kafića i ugostiteljskih objekata, zaposleni u radnjama, nadležni u tržnim centrima sinoć su u 21.00 ili koji minut kasnije zatvorili vrata za goste i posetioce zbog restriktivnih mera koje je uvela Vlada Srbije, a koje su juče stupile na snagu.

Na osnovu novih mera u cilju suzbijanja korona virusa koja je Vlada Srbije donela 15. novembra radno vreme svih objekata ograničeno je.

Nakon 21.00 sat mogu da rade samo apoteke i benzinske pumpe i dostava hrane, kao i privreda.

U Beogradu će od večeras privremeno biti obustavljene 24 noćne linije javnog gradskog prevoza.

 
Sekretarijat za javni prevoz je tu odluku doneo u skladu sa naredbom Gradskog štaba za vanredne situacije kojom je svim ugostiteljskim objektima, prodavnicama, trgovinskim centrima i drugim maloprodajnim objektima, pozorištima i bioskopima, priređivačima posebnih i klasičnih igara na sreću i drugim objektima zabranjen rad od 21 do pet sati ujutru.

U saopštenju se navodi da će privremena obustava rada biti izvršena na 24 noćne linije koje su saobraćale od ponoći do četiri sata ujutru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading