Večeras do 23 sata bez vode delovi Beograda: U ovim ulicama će česme biti suve ceo dan!

Autor: Republika

Vesti

05.11.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne...

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u četvrtak od 8 do 23 sata bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Dr Velizara Kosanovića (od Generala Zaha do Mis Irbijeve), Mis Irbijeva – parna strana (od Križanićeve do Paje Jovanovića), Kovačevoj, Svetog Klimenta, Petra Škundrića, Belokrajinskoj, Bana Mladena i Paje Jovanovića. Umanjen pritisak u vodosnabdevanju osetiće potrošači u okolnim ulicama. 

Zbog povezivanja novopoloženog cevovoda na vodovodnoj mreži sa postojećim na opštini Voždovac, istog dana od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u Vidskoj ulici (od Todora Dukina do Mažuranićeve). Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading