Ovo morate znati ako putujete autobusima 73, 703, 706, 706E i 706N: Od sutra izmenjena trasa zbog radova na Batajničkom drumu

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

29.10.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom izvođenja radova na izgradnji distributivne vodovodne mreže i sekundarne kanalizacione mreže u ulici Batajnički drum, na delu od skretanja za naselje 13. maj do raskrsnice sa ulicom Batajnički drum 16. deo, od sutra do 25. novembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Kako je saopštio Sekretarijat za javni prevoz, tokom izvođenja radova predviđeno je zatvaranje celog kolovoza ulice Batajnički drum, pa će vozila sa linija javnog prevoza 73, 703, 706, 706E i 706N saobraćati na sledeći način:

– u smeru prema Batajnici – Batajnički drum – Batajnički drum 10. deo – Autoput za Novi Sad – Batajnički drum 16. deo – Majora Zorana Radosavljevića i dalje redovno. 


– u smeru prema Zemunu - Majora Zorana Radosavljevića – Batajnički drum 16.deo – desno na Autoput za Novi Sad – polukružno ispod obilaznice – Autoput za Novi Sad – Batajnički drum 10. deo – Batajnički drum i dalje redovno.
 

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti novouspostavljena stajališta –  u smeru prema Batajnici: „Put za 13. maj“ umesto postojećeg na Batajničkom drumu, na poziciji EDB stuba u ulici Batajnički drum 10. deo, 40 metara posle raskrsnice sa Batajničkim drumom, a u smeru prema Zemunu: „Ciglana 1” umesto postojećeg na Batajničkom drumu, u ulici Batajnički drum 16. deo, oko 50 metara posle raskrsnice sa Batajničkim drumom.

Vozilima sa linije 705 će biti omogućen prolazak do i od Poljoprivrednog dobra 13. maja, zbog čega ista neće menjati trasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading