SAD SE ZNA: Odlučeno da li se uvodi OBAVEZAN KARANTIN za Beograđane

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

19.10.2020

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da se u ovom trenutku ne planira uvođenje karantina, kao ni zabrana kretanja u Beogradu zbog epidemije kovida-19.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Trg republike

- Dovoljno je da se poštuju postojeće mere, da se nose maske u zatvorenom prostoru, da se drži socijalna distanca i da nema javnih okupljanja, da se ne održavaju žurke i proslave ne samo posle 23 sata već i ranije. Budemo li poštovali sve sadašnje mere uspećemo da ostanemo među evropskim zemljama sa najmanje zaraženih - rekao je Vesić na televiziji Hepi.

Vesić je rekao da privreda mora da radi i da radna mesta moraju da se sačuvaju.


- Privreda će raditi i naša Vlada ulaže veliki napor da se održi privredna aktivnost. Škole i vrtići moraju da rade. Život mora da se odvija. Moramo da naučimo da živimo sa koronom. Naravno, javno zdravlje mora da bude sačuvano i zato se mere poštuju, ali život mora da ide svojim tokom - poručio je Vesić, preneo je Beoinfo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading