GNJIDO, BRE, GNJIDAVA! IDI, LEČI SE! Žestoka svađa na Ustaničkoj: Evo oko čega je izbio problem koji umalo nije doveo do opšte šorke!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

15.10.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na okretnici autobusa 302 u Ustaničkoj ulici izbila je žestoka svađa između dva vozača - autobusa i privatnog automobila, koji su na putu od Grocke ka Beogradu imali saobraćajni incident. Srećom, nije završio ni sa kakvim posledicama, osim ljutite reakcije ovog drugog koja je usledila.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Tako je vozač automobila sustigao vozača autobusa i na okretnici je počela rasprava, koja se pretvorila i u vređanje, a vozač automobila kipteo je od besa dok mu je čovek za volanom autobusa mirno odgovarao i snimao ga.

Problem je bilo isparkiravanje automobila. Naime, kako se čuje u snimku, a vozač autobusa je za "Telegraf" to i potvrdio, vozač automobila isparkiravao se na Smederevskom putu dok je on vozio ka njemu.

Došlo je do naglog kočenja i izbegavanja sudara za dlaku.

 

 

Pročitajte transkript svađe.

Na koga se dereš ti, burazeru. Mogu da te prijavim što ne smeš da snimaš.

- Koga ti vređaš?

- Šta koga vređaš? Pa, koga ćeš ti da udariš bre, slepčino jedna?

- Ko će da te udari? Izlaziš u rikverc, kao prvo...

- Slepče jedan! Izlazim, a ti si 300 metara od mene dao gas.

- Nemaš pravo da, nisam 300, nije bio gas.

- Slepče jedan.

- Slepac si ti.

- Sramota što radiš u državnoj službi.

- Jel tako, a ti možeš da izlećeš ispred punog autobusa. Ti si počeo da vređaš, imam svedoka. Sram tebe bilo. A sad si lep, malopre si mi psovao mater, imam svedoke, slepac si ti, glup si čovek jer ne znaš zakon o saobraćaju, nauči zakon. Ne možeš u rikverc da se uključuješ kad ide vozilo.

- Ko se uključuje?

- Ti si se uključio.

- Nisam se uključio, isparkiravam se, druže.

- Ne možeš da se isparkiravaš. Ne, ne, ne, ne, lažeš, lažeš, bio sam ti na manje od 5 metara, evo ti svedoka koji je gledao, nema šta mene prijatelju da bude sramota.

- 50 godina imaš, ti ćeš da se dereš, slepče jedan.

- A ti ćeš da mi pričaš, da mi psuješ majku, sram te bilo, slepac si ti, bolestan si dečko, ti si slepac i bolestan si. Bolestan si kako se ponašaš u saobraćaju, to se bolesnici tako ponašaju, samo bolesnici.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Foto: Ilustracija

- Majke ti, kad se isparkiravam ja sam bolesnik.

- Malopre si psovao sve po spisku i došao si da se svađaš.

- Slepče jedan.

- Slepac si ti.

- 'Ajde oćeš da izađeš.

- Nema šta da izađem, samo te gledam.

- Zašto me gledaš.

- Zato što nisi normalan dečko, zato što kršiš zakon i psuješ i vređaš, ti, ti, ti, ti kršiš zakon, ne možeš da se isparkiravaš kad na glavni put ide vozilo .

- Koje vozilo bre, druže.

- Ovo vozilo.

- 500 metara si od auta bre majmunčino jedna, nabijem te...

- Nisam 500, lažeš, evo kamera će da pokaže.

- 'Ajde pusti je, hajde pusti je (kameru).

- Pokaži da si bio na semaforu, gnjido jedna gnjidava, a da se ja isparkiravam 300 metara od tebe. Gnjido bre, gnjidava.

- Sram te bilo, ponašanje, i ti ćeš sutra u saobraćaju da budeš, bolesnik, imaš ti drugih problema kod kuće, prijatelju.

- Naravno, pa neću sigurno da budem kao ti u državnoj službi... Jer nemaš, druže, šta pametnije da  radiš, dođeš i sviraš ljudima.

- Sviram, upozoravam te da se skloniš.

- Šta upozoravaš, stao si na 20 centimetara od mene.

- Ne, nije, pa ne mogu ja da kočim.

- Ne možeš da ukočiš, pa ideš 100 na sat, jel? Pa 300 metara ti treba da staneš. Gnjido bre jedna gnjidava. Ti si gnjida, imaš 60 godina bre, imaš problema u saobraćaju, ti nisi za vožnju, druže.

- Idi da se lečiš, idi da se lečiš, idi kod doktora. A sad ti telefon smeta, pa dođi kad si toliki majmun.

- Ti kakva si ... znaš da psuješ, a sad stavljaš telefon tu. ... jedna smrdljiva. ... bi ti mamu, evo sad ti kažem tu, ... bi ti mamu.

- Ajde ostani sad ćemo da zovemo policiju, nije problem.

- Nemoj da zoveš da nabijem te... i tebe i nju. Slepče jedan smrdljvi.

- Pa upozoravam.

 

 

 

Objašnjenje vozača autobusa

- Išao sam Bulevarom revolucije iz pravca Smedereva ka Ustaničkoj, kada je dotični gospodin bez ikakvog migavca, upozorenja, krenuo da se isparkirava, tako je on tvrdio... Ja sam vozio 40 kilometara na čas i na 5-6 metara od njega nisam mogao da stanem momentalno, jer bi svi putnici popadali zbog naglog kočenja. Kočio sam i svirao u onoj meri da on zaustavi radnju. On je počeo da gestikulira u kolima, usput da vređa i došao je na Ustaničku, stao ovde ispred, tu je nastavak dijaloga bio - priča vozač autobusa.

On tvrdi da je njegov sagovornik, kojeg je snimao, "kriv 100 posto".

- Kod svake radnje koja vrši unazad, moraš da se uveriš da možeš bezbedno da je uradiš, a ne da izletiš iz autobusa koji ima 12 tona - kazao je.

Kako kaže vozač, razumeo bi tako burnu reakciju da se nešto dogodilo, ali nesreća je izbegnuta, kao i mnogo puta u takvim situacijama.

- Problem je što sam ja svirao i što sam stao na 20 centimera. Ja ne mogu da zakočim odmah, jer će ljudi da padaju, inače ih uglavnom sve puštaš, propuštaš i eto nađe se i ovakav - kazao je vozač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading