ŽIVEĆE OVAJ NAROD! Ova fotka je srušila Fejsbuk, SVI KOMENTARIŠU

Autor: Mondo, Republika

Vesti

08.10.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je pre tri dana pooštrena kontrola nošenja maski u gradskom prevozu, a za nepoštovanje ove odluke predviđena je kazna od čak 5.000 dinara. Jedan putnik shvatio je nove propise veoma ozbiljno pa je za svaki slučaj odlučio da u autobus uđe pod punom opremom.

RepublikaFoto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Sve oči uprte u njega

Čovek je u autobusu sedeo sa zaštitnom maskom M1, gas maskom koja se koristila u JNA i Vojsci Srbije. Namenjena je za zaštitu organa za disanje, očiju i lica od radioloških hemijskih i bioloških otrova. Fotografija iz autobusa objavljena je na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", a komentari, po običaju, nisu izostali:

 

"M1 bajo moj. Ni sarin mu ne može ništa"

"Živeće ovaj narod"

"Realno rešenje.... ne mislite valjda da ona krpica štiti od virusa inače bi po laboratorijama nosili krpice a ne skafandere...", samo su neki od komentara ispod fotografije, ali bilo je i onih koji su se zapitali zašto se gospodin sa maskom odlučio baš na ovaj vid zaštite.

 

"A što svi mislite da je čovek lud ili, kako ga nazivate, budala. Možda je ozbiljno bolestan, a primoran da koristi javni prevoz gde je moguće da se zarazi. Pa pogledajte mu šaku, kao da ima otvorenu ranu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading