"Dečija nedelja" na Starom gradu - pokloni za predškolce iz predškolske ustanove "Dečji dani"

Autor:

Vesti

05.10.2020

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom Dečije nedelje, koja se tradicionalno održava početkom oktobra, a ove godine pod sloganom "Podeljena sreća dva puta je veća", Gradska opština Stari grad pripremila je poklone za sve predškolce iz dvanaest vrtića Predškolske ustanove "Dečji dani".

RepublikaFoto: Opština Stari grad

Tim povodom, predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović danas je uručio, u vrtiću „Leptirić“, predškolcima komplet od tri obavezne knjige za pripremni predškolski program – matematika, srpski i svet oko nas, kao i radnu svesku „Mali muzičar“ i igru „Muzičke memorije“, sa osnovnim pojmovima iz muzičke umetnosti. Sredstva za besplatne predškolske udžbenike obezbedila je opština Stari grad.

 

 

 

- Za novu opštinsku vlast građani su na prvom mestu. Za naše najmlađe stanovnike, njih ukupno 434, obezbedili smo knjige za pripremni predškolski period kako bi se što bolje spremili za polazak u školu. Ovo je nova akcija koju uvodimo od ove godine, što će biti praksa i u narednim godinama. Opština će, osim priprema za školu, obezbediti za najmlađe i besplatne sportske programe - rekao je predsednik opštine Radoslav Marjanović. On je istakao da je ovo samo početak aktivnosti koje opština planira da uradi za sve Starograđane. 

Foto: Opština Stari grad

Zamenica direktorke PU "Dečji dani" Sanja Lazić istakla je da novo rukovodstvo opštine Stari grad prepoznaje potrebe dece i roditelja. „Očekujemo stalnu saradnju sa opštinom, jer ova akcija je, pre svega, usmerena ka rasterećenju kućnog budžeta roditelja.“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading