Prof. dr Milan Nedeljković po drugi put izabran za predsednika Gradske opštine Vračar

Autor: Republika

Vesti

10.09.2020

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, prof. dr Milan Nedeljković (sa izborne liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“) izabran je danas, na drugoj sednici Skupštine opštine Vračar za predsednika Gradske opštine Vračar. Za njega je glasalo 48 od ukupno 55 odbornika novog saziva Skupštine. Ovo je drugi mandat predsednika Nedeljkovića.

RepublikaFoto: Opština Vračar
Prof. dr Milan A. Nedeljković

Predsednik Nedeljković  je obećao građanima Vračara  u  julu mesecu 2016. godine kada je prvi put stupio na funkciju predsednika Gradske opštine Vračar da će njegova vrata biti otvorena za sve građane Vračara, istakavši da je Opština zajednička kuća koju će zajedno nastaviti da grade  i da će posao obavljati u skladu sa zakonom.

U proteklom mandatu Nedeljković je ostvario dobru saradnju sa svim nivoima vlasti, rešavao probleme građana i svakodnevno boravio na terenu, podržao mnogobrojne projekte za sve ciljne grupe građana, najviše za najmlađe i najstarije Vračarce, inicirao rekonstrukcije škola i puteva i  obnovu vračarskih fasada.

Prilikom izbora za  predsednika Opštine u drugom mandatu, prof. dr Milan Nedeljković izložio je odbornicima svoj plan i program za naredni  četvorogodišnji period koji je usmeren pre svega ka unapređenju kvaliteta života najmlađih i najstarijih Vračaraca, poboljšanju komunikacije sa građanima i komunalnom uređenju Vračara.

Izlažući svoj program kao osnovne ciljeve,  Nedeljković je istakao da će sa novim  rukovodstvom raditi još jače i energičnije u cilju ostarenja boljeg i kvalitetnijeg života građana Vračara. Da će nastaviti sa dobrom koordinacijom sa gradskom i republičkom vlašću kako bi realizovali  više projekata od interesa za Vračarce, da brinu o seniorima, deci, i da Gradska opština Vračar kao i u prethodnom njegovom mandatu bude u službi građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading