OD DANAS VIŠE VOZILA U SAOBRAĆAJU: Još 14 autobusa na OVIH 11 gradskih linija!

Autor: Republika

Vesti

04.09.2020

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni prevoz biće danas pojačan sa 14 dodatnih autobusa i to na 11 gradskih linija i jednoj prigradskoj, saopštio je Gradski sekretarijat za javni prevoz.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Veći broj vozila biće na linijama: 17, 18, 23, 29, 33, 37, 48, 56, 95, 511 i 551. Zbog potrebe dece školskog uzrasta pojačava se prigradska linija 4410 - Sopot - Đurinci - Mladenovac - navodi se u saopštenju.

Odluka je doneta na osnovu popunjenosti vozila koje prate i snimaju Gradski sekretarijat i GSP Beograd.

Prevoz putnika će se od sutra obavljati sa 1.371 vozilom na gradskim linijama i 259 vozila na prigradskim i lokalnim linijama.

Sekretarijat za javni prevoz će nastaviti da prati popunjenost ponuđenih kapaciteta i ukoliko se ukaže poteba isti će biti korigovani.

Snimanjem ponašanja vozača i putnika u javnom prevozu, utvrđeno je da vozači i putnici u preko 90 odsto slučajeva poštuju preporuke Gradskog zavoda za javno zdravlje po pitanju propisanih mera zaštite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading