OSKRNAVLJENA tabla posvećena Blagoju Jovoviću u Zemunu!

Autor:

Vesti

08.08.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tabla posvećena Blagoju Jovoviću koja se nalazi u Zemunu, u ulici koja nosi njegovo ime, oskrnavljena je od strane nepoznatih počinilaca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ulica Blagoja Jovovića u Zemunu

- Odmah po saznanju da su huligani oskrnavili tablu posvećenu čoveku koji je smrtno ranio ustaškog zločinca Antu Pavelića gradske službe su izašle na teren i očistile tablu.

 

 

Skrnavljenje spomen table posledica je kampanje koju vodi lažna srpska elita predvođena Dubravkom Stojanović. U toj kampanji, od onih koji vređaju Blagoja Jovovića koga proglašavaju nasilnikom i ubicom samo zato jer je smrtno ranio zločinca Pavelića, koji je odgovoran za ubistvo stotine hiljada Srba, ništa drugo ne možete da očekujete. Dubravka Stojanović nas ubeđuje da je zločinac Pavelić trebalo da umre od starosti, a za takve stavove dobija podršku medija pa zašto nas čudi da huligani unište spomen ploču?

 

 

Sprovodi se istraga o tome ko je oskrnavio tablu i verujem da će snimci kamera u okolini dati odgovor na ovo pitanje. Ipak, ko god da je oskrnavio spomenik samo je izvršilac. Inspiratori su Dubravka Stojanović i lažna elita kojima je Pavelić draži od Jovovića - napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Todor

09.08.2020 14:01

Ustaše u Zemunu?