(FOTO) KAO U SVOJOJ KUĆI: U želji da održi distancu u autobusu, ovaj deda je uradio nešto što je izazvalo pometnju na društvenim mrežama!

Autor:

Vesti

30.06.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizička distanca je jedna od ključnih mera za sprečavanje koronavirusa, ali i svih ostalih zaraza. Ponekad je nju, zbog gužvi u javnom prevozu, teško ispoštovati. Međutim, neki pronalaze "kreativne" načine da se distanciraju od ostalih ljudi.

Fejsbuk stranica "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" objavila je fotografiju na kojoj možete videti starijeg čoveka ispruženog preko dva sedišta u autobusu, što je izazvalo veliki broj komentara.

Jedni ga kritikuju i navode da je u pitanju nekulturno ponašanje, dok ga drugi brane uz obrazloženje da mesto pored njega svakako ne bi trebalo da se koristi zbog neophodnog rastojanja.

Po rečima jedne korisnice Fejsbuka, ovom čoveku je ovakav način sedenja u autobusu - rutina.

"Ovo je 16-ica, gospodin je sa Karaburme i stalno ovako sedi", stoji u njenom komentaru.

Da li je po Vama ovakvo ponašanje opravdano s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, ili je ovaj čovek mogao da zaštiti svoje zdravlje na kulturniji način?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading