SPREMITE SE: Od ponedeljka do subote bez vode će biti delovi Novog Beograda, Surčin, Dobanovci...

Autor: Tanjug

Vesti

20.10.2017

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštinama Novi Beograd i Surčin od ponedeljka 23. oktobra do subote 28. oktobra.

RepublikaFoto: Tanjug
Surčin i Novi Beograd bez vode nekoliko dana

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode biće u periodu od 22 do 6 sati.

Nedostatak vode osetiće potrošači u sledećim periodima i ulicama: 23/24. oktobra - blokovi 44 i 45 i naselje Dr Ivan Ribar; 24/25. oktobra - blokovi 61, 62 i 63; 25/26. oktobra - u naseljima Surčin, Dobanovci i Ugrinovci; 26/27. oktobra - u naselju Bežanijska kosa, Mesna zajednica 3, od naselja Surčin do raskrsnice za Bečmen i Jakovo i u delu od raskrsnice za Bečmen i Petrovčić; 27/28. oktobra - u delu od raskrsnice za naselja Jakovo, Boljevci i Progar.

Iz "Vodovoda" poručuju da u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

"Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku", saopštili su iz "Vodovoda".
Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading