(VIDEO) Pomahnitala bujica u naselju Vojvode Vlahovića: Preti ozbiljan potop?!

Autor: A.A

Vesti

23.06.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obilne padavine koje već drugi dan neprestano padaju, napravile su totalnu katastrofu u našoj zemlji. Situacija je dramatična u više gradova, bedemi ne mogu da zadrže nabujale reke koje se neprestano izlivaju, a gradska i lokalna kanalizacija nema dovoljno kapaciteta da primu svu vodu koja navire.

RepublikaFoto: tiktok.com/@moj_beo_grad
Foto: Ilustracija

Otežavajuću situaciju stvara i otpad koji se nalazi po ulicama i od koga se stvaraju vodeni čepovi. Te kod većine stanovništva voda koja navire zadaje muku.

Iako su najviše pogođeni delovi centralne i zapadne Srbije, poplava nije zaobišla ni prestonicu. Jer, kako građani javljaju, usled loše urađene kanalizacije i odvoda u beogradskom naselju Vojvode Vlahović došlo je do prave katastrofe. Šahtovi ne mogu da prime toliku količinu vode, a automobili koji se jedva probijaju kroz bujicu, uskoro bi mogli da ostanu zarobljeni.

@moj_beo_grad

Vojvode Vlahovića ##beograd

♬ original sound - moj_beo_grad

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading