(FOTO) DOSTOJNO ČOVEKA: Pogledajte kako izgleda novi dom za stare na Mirijevu

Autor: Republika

Vesti

18.06.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i član Opštinskog veća Zvezdare Vladan Jeremić obišli su danas novi klub za stare u Mirijevu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Prostorije Doma za stare na Mirijevu

Ovom prilikom Stanisavljevićeva je istakla da će ovo biti drugi klub za penzionere na teritoriji opštine Zvezadara, čije se otvaranje očekuje uskoro, u skladu sa preporukama Gradskog štaba za vanredne situacije i Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograda. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva

– Danas smo obišli završene radove na novom klubu za starije sugrađane u Mirijevu. Za ovaj objekat izdvojena su sredstva u iznosu od skoro 8.378.000 dinara. Urađeni su unutrašnji i spoljašnji radovi koji su obuhvatili uređenje platoa ispred objekta, kompletnu zamenu fasadne i unutrašnje stolarije, izradu rešetki za prozore, postavljanje nove keramike na podovima, formiranje novog sanitarnog čvora sa ugradnjom novih sanitarija i instalacija. Objekat je opremljen i novim nameštajem, belom tehnikom i tehničkom opremom - navela je ona.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading