Vesiću uručena plaketa i statua cara Lazara

Autor:

Vesti

18.06.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić stigao je danas u Kosovsku Mitrovicu, gde mu je na prijemu u zgradi opštine uručena plaketa i statua cara Lazara, kao i slika hrama Svetog Save u južnom delu Mitrovice.

RepublikaFoto: Grad Beograd

To mu je uručio predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

- Ovo mi zaista mnogo znači. Ovo je priznanje ne samo meni, već i Gradu Beogradu za ono što činimo za naš narod na KiM. Ovo je za nas obaveza da to i dalje radimo - rekao je Vesić.

Foto: Grad Beograd

Vesića su, osim Spirića, dočekali zamenik kosovskog premijera i ministar za administraciju lokalne samouprave Goran Rakić, načelnik Kosovsko-mitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić i pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Borislav Tajić.

U okviru posete Kosovskoj Mitrovici Vesić će obići radove na izgradnji zgrade "Samačkog bloka" i novog sportskog kompleksa u Kosovskoj Mitrovici, kao i javno komunalno preduzeće "Standard".

Foto: Grad Beograd

Između ostalog, predviđen je obilazak Predškolske ustanove "Danica Jaramaz", a posetu Kosovskoj Mitrovici zamenik gradonačelnika završiće obilaskom grada.

Sa zamenikom gradonačelnika u poseti Kosovskoj Mitrovici je i direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading