Vesić: Glas za SNS glas za nastavak projekata na Voždovcu

Autor:

Vesti

14.06.2020

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništva SNS-a Goran Vesić poručio je danas građanima u podavalskim naseljima da samo glasajući za listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ glasaju da se nastave svi projekti koji su započeti na opštini Voždovac, ali i svi drugi projekti koji su započeti u Beogradu i Srbiji u prethodnom periodu.

RepublikaFoto: beograd.rs
Goran Vesić na Vračaru

Vesić je u izjavi novinarima kazao da se samo tako Srbija može izboriti za više radnih mesta, za viši životni standard i pozvao je sve da 21. juna izađu na izbore.

- Voždovac je jedna od opština koja zaista može da se pohvali velikim rezultatima u prethodnom periodu. Ovde se nalazimo na Avali, ova podavalska naselja su bila potpuno zapostavljena pre osam godina - kazao je Vesić.

RepublikaFoto: beograd.rs

Dodao je da su počeli da rade postrojenje za preradu otpadnih voda u Belom potoku, što će isto raditi u Pinosavi.

Prema njegovim rečima, Ripanj je imao svega oko pet odsto domaćinstava koja su imali vodu pre osam godina, a danas imaju skoro 95 odsto.

RepublikaFoto: beograd.rs

- Urađeno je mnogo na putevima, urađeno je mnogo da se ovaj kraj, koji je jedan od najlepših krajeva Beograda, promoviše kao turistički potencijal i da naravno uradimo sve da poboljšamo živote i standard naših ljudi - naveo je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading