Beograd kakav želimo! Vesić: Prestonica postaje dobro mesto za život svih njenih građana!

Autor:

Vesti

05.06.2020

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić smatra da rekonstrukcija Savskog trga najbolje pokazuje kako se Beograd razvija i podsetio kako je Beograd izgledao 2012. godine.

Foto: Grad Beograd
Goran Vesić

- Prosečna plata iznosila je 473 evra, a u martu 2020. ona je iznosila 634 evra - rekao je Vesić i dodao da je 2012. godine u Beogradu nezaposlenost iznosila 16,2%, a danas je 8,1%.

- Novi vrtići, preko 500 novih fasada, uređeni skverovi, na sve strane kranovi. To je Beograd kakav mi želimo. To je Beograd koji se razvija - istakao je Vesić.

- 2012. godine je izdato građevinskih dozvola za izgradnju za oko 330 hiljada kvadrata, dok su samo u prvih pet meseci ove godine izdate dozvole za izgradnju 550 hiljada kvadrata. To je vizija Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Beograd koji se razvija, Beograd koji se gradi, Beograd koji postaje dobro mesto za život svih svojih građana i Beograd koji postaje ono što mu odavno pripada - centar Balkana - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading