Od ponedeljka rade šalteri Vodovoda: Svi koji plate račun u novom roku ostvaruju OVO PRAVO!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

29.05.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šalteri za plaćanje računa i reklamacije JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" biće otvoreni za sve potrošače od 1. juna, dok je šalter Službe tehničke dokumentacije (Kneza Miloša 27) otvoren od 11. maja, saopšteno je iz ovog preduzeća.

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Svi potrošači će na šalterima korisničkih centara JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" moći da izmire račune za februar, mart i april mesec, čiji je rok plaćanja produžen do 30. juna.

Korisnici koji plate u novom, produženom roku, smatraju se redovnim platišama i ostvaruju pravo na popust od 5%, 6% ili 7% na plaćanje računa za februar, mart i april.

Rok za reprogram dugovanja koja su nastala pre 31.07.2019. godine, produžen je do 5. avgusta, a svi korisnici koji su potpisali ugovor o reprogamu duga ili ugovor o pristupanju dugu sa reprogramom duga, od juna meseca tekuće godine mogu da izmire svoje obaveze za mart, april i maj 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading