Beograđani, pripremite zalihe: Naredna dva dana bez vode potrošači na OVIM opštinama!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

19.05.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Savski venac, sutra će od 8 do 24 sata bez vode biti potrošači u Kameničkoj ulici (od Gavrila Principa do Lomine), saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

RepublikaFoto: Photo by Mukesh Sharma on Unsplash
Foto: Ilustracija

Istog dana na opštini Palilula, od 8 do 24 sata, bez vode će ostati potrošači u Knez Danilovoj ulici (od Vladetine do Ivankovačke), Ivankovačkoj (od broja 7 do Knez Danilove) i Vladetinoj (od Kraljice Marije do Knez Danilove). 

Takođe, potrošači na opštini Stari grad će 21. maja ostati bez vode od 7 do 20 sati, u bloku ulica oivičenom ulicama Dubrovačkom, Cara Dušana, Despota Đurđa i Braće Baruh.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading