(FOTO) OVO ĐILAS, JEREMIĆ I OBRADOVIĆ NE MOGU DA PODNESU: Viore se srpske zastave na domaćinstvima u Beogradu

Autor: Republika

Vesti

06.05.2020

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je da su zastave Srbije na kućama mnogobrojnih domaćinstava najveći poraz politike koju sprvode Dragan Đilas i Vuk Jeremić preko svog izvođača radova Boška Obradovića.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Domaćinstvo u Borči

Osvrćući se na incident u Skupštini Srbije čiji je glavni vinovnik bio upravo Obradović, o čemu je Republika već pisala, Vesić je istakao da mu je posle današnjeg skandala postalo jasno zašto su Đilas Jeremić napadali akciju podele zastava.

- Zastave Republike Srbije u Borči. Sve više građana postavlja zastave naše zemlje na svoje stanove i kuće. Kada sam danas video kako fašista Boško Obradović u Skupštini Srbije ruši srpsku zastavu postalo mi je jasno zašto su njegove gazde Đilas i Jeremić napali akciju podele srpskih zastava. Srpska zastava na srpskim kućama najveći je poraz njihove antisrpske politike - naveo je Vesić na Fejsbuku uz fotografije zastava na domaćinstvima u Borči.

Заставе Републике Србије у Борчи. Све више грађана поставља заставе наше земље на своје станове и куће. Када сам данас... Posted by Горан Весић on Wednesday, May 6, 2020

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading