(FOTO) Nastavljaju se radovi u Ulici Džordža Vašingtona

Autor: Republika

Vesti

21.04.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatvaranjem za saobraćaj, raskopavanjem kolovoza i uklanjanjem ivičnjaka na potezu od Drinčićeve do Francuske ulice danas je počela još jedna faza radova na deonici od Ruzveltove do Beogradske tvrđave.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Radovi počeli

Nova etapa obnove u ovom delu grada, u okviru koje će biti uređena i pjaceta na uglu ulica Džordža Vašintona i Palmotićeve, trajaće do početka, najkasnije do polovine juna.

Posle toga, opet bi trebalo da usledi pauza. Ona će okvirno trajati do polovine jula kada bi mogla da krene obnova finalne deonice, odnosno one od Francuske do Tadeuša Košćuška (Pijarona de Mondezira).

Za sada se ne zna precizno kada bi trebalo da se stavi tačka na radove koji su počeli da se izvode još polovinom juna prošle godine, ali procena nadležnih je da bi to moglo da se dogodi do kraja novembra. Kako su u Gradskoj upravi pojasnili, rekonstrukcija Ulice cara Dušana ne bi trebalo da zada velike probleme, poput obnova Kraljice Marije i 27. marta, jer će se znatno pliće kopati.

Kada se završi ova deonica moći će da se kaže da je završena rekonstrukcija celog poteza od Ruzveltove do tvrđave. Tada će tramvaji 2, 5 i 10 moći da se vrate na trase koje su ukinute kada su radovi i počeli - prošlog juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading