Snažna poruka podrške! Handanović pozvao građane da od kuće prate nastup Joksimovića!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.04.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Centra beogradskih festivala Damir Handanović pozvao je sve građane Srbije da ostanu kod kuće i da u ponedeljak od 18 sati prate nastup uživo Željka Joksimovića ispred Skupštine grada Beograda.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Damir Handanović

- Grad Beograd i Željko Joksimović na ovaj način šalju snažnu poruku podrške svim lekarima, medicinskim sestrama, farmaceutima, policajcima i vojnicima koji se bore protiv virusa Kovid 19. Iz Beograda će biti poslata snažna slika solidarnosti sa svetom - rekao je Handanović.

On se zahvalio Željku Joksimoviću i svima koji učestvuju u ovom velikom projektu zahvalnosti, jer svi rade bez ikakve naknade.

- Od Željka do svakog od saradnika u ovom projektu svi rade besplatno. Dakle, ovaj projekat gradski budžet ne košta ni jedan, jedini dinar. Hvala Željku, jer je još pokazao koliko je veliki čovek i koliko voli Beograd i Srbiju - rekao je Handanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading