Handanović: U ponedeljak u 18 časova počinjemo sa prvim u nizu koncertom inicijative "Beograd pobeđuje"!

Autor: Pink, Republika

Vesti

17.04.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svi ponedeljkom, sredom i petkom mogu da se uloguju na internet adresu live.beograd.gov.rs i da uživaju u koncertu", najavio je za TV Pink direktor CEBEF-a Damir Handanović.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Damir Handanović

Handanović je najavio da se na inicijativu Gorana Vesića pokreće serijal koncerata koji će se održavati u sali Starog dvora.

- Počinjemo u ponedeljak, od 18 sati, i prvi gost će biti naš veliki umetnik Željko Joksimović, koji će za potrebe otvaranja tog serijala ispred Dvora održati koncert koji će trajati sat vremena - rekao je Handanović.

Kako kaže, to nikako nije poziv da ljudi dođu, već, naprotiv, da ostanu kod kuće i da u karantinu i u svoja četiri zida uživaju u kulturnom sadržaju.

- Oni ponedeljkom, sredom i petkom mogu da se uloguju na internet adresu live.beograd.gov.rs i da uživaju u koncertu. Ono što je bitno jeste da mi taj sajt nakon ukidanja vanrednig stanja nećemo gasiti. Tu ćemo emitovati sve sadržaje koje CEBEG i Grad Beograd organizuju i time smo hteli da pošaljemo poruku ostatku sveta. Takođe, koncerte će prenositi i drugi program Javnog servisa - rekao je Handanović.

On se zahvalio svim medijskim ranicima, policijskim službenicima, kasirkama, medicinskim radnicima  i svima na prvoj liniji odbrane.

- Mislim da je ovo dobra stvar da koliko toliko potrošimo kvalitetno to vreme dok smo u kućama i da ne bi širili zarazu - rekao je Handanović, koji dodaje da ćemo pobediti jer predaja nije opcija za Srbiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading