DANAS BEZ VODE građani Zvezdare, Palilule, Pinosave...

Autor: Tanjug

Vesti

12.10.2017

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, danas od 8 do 20 sati, bez vode će ostati potrošači na opštinama Zvezdara i Palilula.

RepublikaFoto: Tanjug
Zvezdara i Palilula bez vode zbog radova

Bez vode će biti ulice Ruzveltova (između ulica Dimitrija Tucovića i Kraljice Marije), Kraljice Marije, Držićeva, Čelopečka, Mitropolita Mraovića, Vojvode Bogdana, Ćirila i Metodija, Vojvode Brane (između ulica Ćirila i Metodija i Ruzveltove).

Zatim, Dalmatinska (između ulica Ruzveltove i Mraovića sokače), Dimitrija Tucovića (potrošači na parnoj strani, između ulica Mraovića sokače i Ruzveltove) i Mraovića sokače.

Takođe, potrošači podavalskog naselja Pinosava, u opštini Voždovac, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži ostaće danas bez vode od 6 do 22 sata.

U navedenom periodu bez vode će ostati i hotel "Avala", planinarski dom "Čarapićev brest" i Avalski toranj.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, uz saopštenje da su za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene autocisterne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading