(FOTO) Podrška lekarima: Zaorio se aplauz predstavnika gradskih komunalnih preduzeća Slavijom

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.04.2020

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa beogradskog trga Slavija večeras oko 19.30 časova zaorio se aplauz predstavnika gradskih komunalnih preduzeća, koji su tu došli svojim radnim mašinama, u znak podrške lekarima i medicinskim sestrama u borbi protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Podrđka lekarima na Slaviji

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da se više od 1.000 radnika beogradskih komunalnih preduzeća nalazi svakodnevno na ulicama, a da su na ovaj način želeli da iskažu svoju podršku zdravstvenim radnicima koji se bore za živote ljudi.

- Iz svih preduzeća došao je po jedan kamion, tu su i Zelenilo, Toplane, Čistoća, Vodovod i kanalizacija, Beograd-put, Parking servis, Komunalna milicija.. i svi zajedno smo želeli da pola sada pre nego što građani Beograda i Srbije, kao i svaki dan, daju podršku lekarima i sestrama, na svega 400 metara od Infektivne klinike gde se vodi najveća borba, to uradimo i mi - rekao je Vesić.

RepublikaFoto: Grad Beograd

Ovim aplauzom podrške lekarima i sestrama, radnici su pokazali da su i oni naši heroji, i da oni rade bi Beograd funkcionisao, da bi lekari mogli da se bore za živote ljudi.

- Ovo je znak podrške naših zaposlenih onima koji se bore da bi pobedili epidemiju korona virusa - hvala im u ime svih radnika komunalnih preduzeća - rekao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading