(FOTO) Republika na ulicama Beograda: Sve je manje gužvi, grad se prazni

Autor:

Vesti

20.03.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su prošle noći državni organi najavili rigoroznije mere ograničenja kretanja zbog epidemije koronavirusom, danas su ulice Beograda praznije nego što je to bilo juče i prethodnih dana.

RepublikaFoto: Republika
Manje je gužve na gradskim ulicama

Naši repotreti, koji vas svakoga dana vode kroz ulice Beograda za vreme trajanja vanrednog stanja, primetili su da je danas osetno manja gužva.

Na ulicama se može videti tek poneki prolaznik ili red ispred apoteke, ili neke od prodavnica gde građani, poštujući mere predostrožnosti, strpljivo čekaju da nabave hranu ili dezinfekciona sredstva.

Na nekada prometnim saobraćajnicama, na kojima je umelo da dođe do zastoja usled velikih gužvi, danas nema puno automobila, ali zato vozila GSP-a redovno saobraćaju prema izmenjenom režimu rada.

Podsetimo, lekari i predstavnici državnih organa apeluju na građane da bez preke potrebe ne napuštaju svoje domove jer je to najefikasniji način u borbi protiv epidemije koronavirusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading