"DEPO" PRODAT ZA VIŠE OD 4 MILIONA EVRA, kupac prava MISTERIJA!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

09.10.2017

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prostor nekadašnjeg "Depoa" u Bulevaru kralja Aleksandra 142, gde je pre nešto više od tri godine izgoreo tržni centar, prodat je danas na javnoj aukciji po ceni od 4,15 miliona evra!

RepublikaFoto: youtube.com/Studio B
"Depo" izgoreo u stravičnom požaru

Zvanično, kupac je firma "BKA divelopment", koju je prilikom otvaranja ponuda predstavljao direktor Miša Marković. Ipak, tek narednih dana možda će se obelodaniti ko stvarno stoji iza firme koja je prema podacima Agencije za privredne registre (APR) osnovana pre samo dvadesetak dana, tačnije 26. septembra ove godine, sa sedištem u Ulici Neznanog junaka 7 na Savskom vencu, u kojoj se kao jedino odgovorno lice vodi već spomenuti Miša Marković i čiji je osnivački kapital iznosio 100 dinara.

- Grad Beograd je prodao postojeće objekte sa pripadajućim zemljištem, ukupne površine 4.316 kvadratnih metara. Šta će biti izgrađeno na ovom kompleksu, zavisi od investitora, a moguće je izgraditi i objekte stanovanja i poslovanja - rekao je gradski menadžer Goran Vesić i napomenuo da će vlasnik morati da tokom izgradnje poštuje veoma stroge uslove Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.

Podsetimo, ovo je prvi put da je lokacija "Depoa" ponuđena na prodaju, a početna cena iznosila je 4.078.620 evra. Pored "BKA divelopmenta" ponudu je poslala i firma "Belestejt".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading