(FOTO) Radnici i nedeljom zasukli rukave kako bi Beograd bio lepše mesto za život

Autor:

Vesti

01.03.2020

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu objavio je fotografije na kojima se vide radnici koji uređuju prestonicu i nedeljom kada većina ljudi ne radi.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Radnici i nedeljom zasukli rukave kako bi Beograd bio lepše mesto za život

- Nedelja je, nema prave zime pa koristimo svaki trenutak da uređujemo naš grad. Nikada se nije radilo nedeljom, za praznike i zimi... Danas i juče su na Savskom keju završavali ivičnjake i postavljali tucanik ispred Beton hale kao i kod Kapetanije. Na Bulevru patrijaha Pavla danas je urađeno skoro 200 metara vodovoda fi 200 i postavljaju se ventili. U Karađorđevoj ulici postavljena je zaštita za 17 novih stabala koja su posađena.

Svaki dan radimo za Beograd kako bi bio uređeniji i bolje mesto za život. A dokonim kritičarima i onima koji su sve ovo mogli da rade poručujemo ono što je svojim kritičarima rekao Vuk Stefanović Karadžić:

“Radite i pjevajte jednako. To je jedini način blagorodno se osvetiti neprijatelju i sveg ga posramiti” - pisalo je u opisu fotografija koje je zamenik gradonačelnika objavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading