Zato što je porodica najvažnija: Zemun počeo akciju podele paketa za bebe!

Autor: zrmun.rs, Republika

Vesti

01.03.2020

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvog dana marta predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić podelio je 85 bebi paketa roditeljima novorođenih Zemunaca.

RepublikaFoto: zemun.rs
Iznenađenje za roditelje u Zemunu

Projekat "Zemunska beba" je još jedna u nizu aktivnosti koje afirmišu porodične vrednosti i podržavaju populacionu politiku u lokalnoj zajednici.

RepublikaFoto: zemun.rs

- Projekat "Zemunska beba" Gradska opština Zemun sprovodi zajedno sa "Fondom male Milice Rakić iz Batajnice". Nadam se da će mame biti zadovoljne sa sadržajem paketa i da će svoje utiske podeliti sa drugim porodiljama koje se još uvek nisu prijavile, jer su paketi pripremljeni za svaku bebu koja ima prebivalište na našoj teritoriji - rekao je predsednik Matić i ovom prilikom pozvao privrednike i društveno odgovorne kompanije da se priključe ovoj akciji kako bi se prilikom narednih podela povećala vrednost paketa.

RepublikaFoto: zemun.rs

Bebi paketi sadrže sve ono što je potrebno u prvim mesecima za zbrinjavanje novog člana porodice i akcija će trajati tokom cele godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading