Iskoristite priliku: U subotu počinje besplatna pripremna nastava za maturante

Autor: Republika

Vesti

25.02.2020

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska opština Savski venac i ove godine je obezbedila besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature za učenike završnih razreda iz svih osnovnih škola sa teritorije opštine. Nastava počinje 29. februara, a održavaće se subotom i nedeljom u prostorijama opštine u Ulici kneza Miloša 47, u terminu od 10.00 do 16.50 sati.

RepublikaFoto: Republika
Irena Vujović

Predsednica opštine Irena Vujović kaže da Opština Savski venac četvrtu godinu zaredom obezbeđuje besplatnu pripremnu nastavu iz matematike i srpskog jezika s ciljem da pomogne učenicima da se što bolje pripreme za polaganje prijemnog ispita, ali i da bi se smanjili troškovi koje roditelji imaju prilikom pripreme dece za upis u srednje škole.

- Ovo je samo jedan od besplatnih programa koji organizujemo za naše osnovce i za koji svake godine vlada veliko interesovanje. Đaci će nastavu pohađati u manjim grupama i biće angažovano više predavača kako bi se posvetila dodatna pažnja svakom učeniku - rekla je Irena Vujović i dodala da će program trajati do 14. juna.

Učenici koji se još uvek nisu prijavili za pohađanje pripremne nastave mogu to učiniti u svojim osnovnim školama, a detaljnije informacije o programu i rasporedu nastave mogu se dobiti pozivom na broj telefona 011/2061-887.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading