Užas na Autokomandi: Ogromna količina vode se slila ispod nadvožnjaka, saobraćaj paralisan, evakuisana trudnica i petoro dece

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

06.02.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj stoji na Autokomandi u smeru prema Konjarniku, ali nije u pitanju samo uobičajni jutarnji zastoj već je tokom noći došlo do pucanja cevi usled čega su iz kuće u Ulici Jaše Ignjatovića morali da budu izvedeni trudna žena i petoro dece.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Naime, oko pola pet jutros pukla je vodovodna cev u Ulici đakona Avakuma, a voda se slivala i dospela i do porodične kuće iz koje su vatrogasci izvukli petoro dece i jednu trudnicu.

Ogromna količina vode se slila ispod nadvožnjaka na Autokomandi u smeru ka Nišu pa se saobraćaj obavlja otežano. Neka vozila su se i zaglavila, navodi RTS.

Istovremeno, prema navodima pojedinih medija dogodio se i manji sudar tri vozila, ali kako je Hitna pomoć rekla za "Blic", nisu dobili poziv povodom navodnog udesa.

Ekipe vodovoda su na terenu, a u toku je zatvaranje vode.

U pitanju je veći kvar, tako da će veći deo ulica oko Autokomande ostati bez vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading