(FOTO) Nije ono Montenegro, već junačko srpsko leglo! Od Novog Beograda do Koteža ceo Beograd ofarban u bojama trobojke

Autor:

Vesti

01.02.2020

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo Beograd obojen je bojama srpske trobojke u znak podrše ljudima koji ovih dana u Crnoj Gori proživljavaju nezapamćenu torturu od strane čelnika te države.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Beograd pruža punu podršku narodu u Crnoj Gori

Od Bežanijske kose, preko Bloka 21. na Novom Beogradu, mosta na Adi i Brankovog, do Višnjičke banje, petlje kod Pančevačkog mosta, Krnjače i Koteža, prestonica Srbije jasno je stala uz braću iz Crne Gore, pa se tako u svakom kutku grada našao grafit na kome su iscrtane boje srpske trobojke.

"Crna Gora i Srbija to je jedna familija", "Nije ono Montenegro, već junačko srpsko leglo", " Tvrd je orah voćka čudnovata", samo su neki od natpisa koji su uz boje srpske zastave osvanuli na mostovima i zidovima Beograda i to sa dobrim razlogom.

 

 

Naime, zamislite da vam rođenu majku uhapse iz čista mira, kao što je to crnogorska policija pod komandom Mila Đukanovića uradila jednom od lidera opozicionog demokratskog fronta Milanu Kneževiću, ili da vas uhapse samo zato što ste Srbin kao što je to urađeno lideru Prave Crne Gore Marku Milačiću.

 

Da je stvar izmakla kontroli u Crnoj Gori dokaz je i otpuštanje učiteljice Rade Višnjić iz Bara, jer su trećaci Osnovne škole "Jugoslavija" na času likovnog crtali Štrumpfove - boja im je zasmetala.

Još jedan primer ugnjetavanja Srba od strane Milovih srbomrzaca je Dragana Milović iz Podgorice. Dobila je otkaz na svom radnom mestu gde je bila zaposlena pune dve godine, a razlog je - njeno učešće na litijama.

Dakle, podrška narodu u zemlji gde je izlazak na liturgiju u svojstvu Srbina i pravoslavca strogo zabranjen, pa se svako ko se "drznuo" na taj čin hapsi i maltretira, je preko potrebna! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading