Zatvoren Trg Nikole Pašića: Uskoro počinje zagrevanje pred doček!

Autor: Republika

Vesti

30.12.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trg Nikole Pašića i prostor oko Doma Narodne skupštine zatvoreni su za saobraćaj tačno u 18 časova, a u toku su poslednje pripreme za prvi dan dočeka, odnosno prednovogodišnje zagrevanje koje nas očekuje večeras od 22.00 do 2.00.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Program će otvoriti pevač i reper Vuk Mob, dok će za njim nastupati Angelina, Gazda Paja i mnogi drugi.

U sličnom maniru kroz noć će se na bini menjati poznati izvođači kao što su Mili, Sara Jo, Senidah, Cobi, a glavna atrakcija trebalo bi da bude Rasta čiji je nastup zakazan tačno u ponoć.

- Prvi dan je rezervisan za mlađu publiku, tako da očekujemo 80.000 posetilaca istovremeno ispred Doma Narodne skupštine, dok bi ukupno moglo da ih bude više od 120.000 - rekao je pre par dana prvi operativac prestonice Darko Glavaš.

Podsetimo, tokom glavnog sutrašnjeg programa, Beograđane ali i mnogobrojne turiste u prestonici zabavljaće Lepa Brena, Maja Berović i Kiki i Piloti.

Ulaz je, naravno, besplatan za sve posetioce, ali će u celom festivalskom prostoru biti primenjenje veliike mere obezbeđenja.

Zbog ovog novogodišnjeg festivala zatvoren je deo centra grada, a promene će pretrpeti veći broj linija javnog gradskog prevoza, što možete do detalja pročitati u našem "novogodišnjem vodiču".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading