Vesić: Opozicija nije videla ugovor vredan 193 miliona evra!

Autor: Tanjug

Vesti

27.12.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić primetio je danas da je projekat izgradnje toplodalekovoda od Obrenovca do Novog Beograda na današnjoj sednici Skupštine grada prošao nezapaženo od strane opozicije i ocenio da to pokazuje njihovu nezainteresovanost i neznanje.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Goran Vesić

Reč je o projektu vrednom 193 miliona evra koji je, rekao je Vesić novinarima u holu gradskog parlamenta, prošao potpuno nezapaženo od strane opozicionih odbornika, kako onih koji ne prisustvuju sednicama Skupštine grada, tako i onih koji su bili na današnjoj sednici.

- Oni ovaj projekat nisu čak ni pomenuli jer oni ništa ne čitaju, nijedan materijal koji je važan za Beograd ne znaju. Jedino reaguju na novinske natpise, poluistine i ovo samo pokazuje kako bi izgledao Beograd kada bi ga vodila ta ekipa, ona što je ispred sale, a i opozicioni odbornici koji su prisustvovali sednici gradskog parlamenta - dodao je Vesić.

On je ocenio da to pokazuje nezainteresovanost i neznanje odbornika opozicije jer, dodao je, ovaj projekat vredi koliko i šestina gradskog budžeta.

Izgradnja toplodalekovoda "TENT A" Obrenovac - Toplana "Novi Beograd" trebalo bi da počne u septembru sledeće godine, a informacija o realizaciji tog projekta usvojena je danas na sednici gradskog parlamenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zeljko85

27.12.2019 20:54

Neki bi rekli da su opozicioni političari zaslepljeni mržnjom pa ne vide, ali ipak verujem da oni taj ugovor ne vide iz neznanja.

mali

28.12.2019 09:28

Opozicija vidi samo svoj interes...