Kreće haos po gradu: Taksisiti imaju generalnu probu pred Novu godinu

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

19.12.2019

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski taksisti će, kako sami ističu, danas imati svojevrsnu generalnu probu za novogodišnje praznike.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: ilustracija

Kako za "Blic" objašnjava Milan Bojić iz Beogradskog taksija, svi dispečerski centri će na Svetog Nikolu raditi punom parom, jer je današnji dan sličan novogodišnjoj noći.

- Danas je Sveti Nikola i generalna proba svih dispečerskih centara kako bi najbolje napravili taj neki raspored rada koji će važiti za Novu godinu - kaže Bojić.

Kako objašnjava naš sagovornik, Sveti Nikola je pravi reper kako će izgledati 31. decembra.

- Na primer danas nije bilo u jutarnjim satima toliko poziva, ali oko 15 sati već kreće najezda, koja traje tokom cele večeri i noći. Dešavalo se da oko 20 sati dobijemo u jednom minutu i desetak poziva, slično kao i za Novu godinu - objašnjava Bojić.

Prema rečima taksista i drugog dana slave ima dosta posla, a posebno jer pada u petak... Dakle, Beograđani, ako planirate da se večeras i sutra uveče vozite taksijem, budite spremni i na mogućnost da ćete morati da popričekate na slobodno vozilo, bez obzira da li do njega budete pokušali da stignete na ulici, putem telefonskog poziva ili neke od aplikacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading