Gradska opština Rakovica organizuje besplatnu obuku za pčelare

Autor:

Vesti

03.12.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska opština Rakovica u četvrtak organizuje obuku iz oblasti pčelarske proizvodnje za sve one koji su zainteresovani da se upuste u ovaj zanimljiv i isplativ poslovni poduhvat.

Foto: Promo foto

Tim povodom Gradska opština Rakovica objavila je saopštenje u kome pozivaju građane i predstavnike medija da isprate ovu obuku sa detaljnim informacijama. Saopštenje prenosimo u celosti.

"Poštovani,

Pozivamo vas da u četvrtak 5. decembra 2019. godine, sa početkom u 18 časova, medijski ispratite početak obuke iz pčelarske proizvodnje, koja će se održati u velikoj sali Gradske opštine Rakovica (ul. Miška Kranjca 12). Obuku organizuje Gradska opština Rakovica, a sastoji se od teorijskog i praktičnog dela. Sedam teorijskih predavanja održaće se tokom decembra u sledećim terminima 5.12, 10.12, 12.12, 17.12, 18.12, 24.12, 26.12. Predavanje će držati doktor Mića Mladenović profesor pčelarstva. Po završetku teorijske obuke polaznici će proći testiranje o stečenom znanju, nakon čega će im biti dodeljeni sertifikati. Praktični deo obuke počeće u aprilu naredne godine. 

 

0

VREME Četvrtak, 5. decembar 2019. godine od 18 časova
MESTO Opština Rakovica-velika sala (ul. Miška Kranjca 12)
UČESNICI

Predsednik GO Rakovica Vlada Kocić

Doktor Mića Mladenović profesor pčelarstva

Polaznici obuke

TEMA

Gradska opština Rakovica organizuje besplatnu teorijsku i praktičnu obuku iz oblasti pčelarske proizvodnje. 

Obuka će početi u četvrtak 8. decembra u 18 časova u velikoj sali Gradske opštine Rakovica (ul. Miška Kranjca 12). Tokom decembra obuka će se održavati u sledećim terminima 5.12, 10.12, 12.12, 17.12, 18.12, 24.12, 26.12. i počinjaće u 18 časova.

Predavanje će držati doktor Mića Mladenović profesor pčelarstva.

Po završetku teorijske obuke polaznici će proći testiranje o stečenom znanju, nakon čega će im biti dodeljeni sertifikati. 

Praktični deo obuke počeće u aprilu naredne godine.

Osnovni ciljevi obuke su stručno osposobljavanje i aktivnosti sticanja veština u pčelarstvu, zatim povećanje broja košnica u kojima se proizvodi med, povećanje proizvodnje pčelarskih proizvoda, povećanje prihoda u domaćinstvima koja se bave pčelarskom proizvodnjom, kao i povećanje zaposlenosti.

Za dodatne informacije možete se obratiti Vladimiru Jovanović na kontakt telefon 064/1132641. "

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading