Bludni profesor bacio majicu "Ajde da ga merimo"! Epilog slučaja pipkanja učenica u beogradskoj školi - veliko NIŠTA

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

27.11.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj bludnog profesora jedne beogradske škole koga su roditelji okrivili za nedolično ponašanje prema učenicama konačno je dobio epilog.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto ilustracija

Ceo slučaj datira još od aprila ove godine, ali je šira javnost za to saznala pre nešto više od mesec dana.

Kako su tvrdili roditelji, profesor fizičkog vaspitanja J. M. je neke učenice dodirivao, u svlačionicu ulazio bez kucanja, jednoj je podizao majicu da bi se uverio da zaista ima hiruški rez, a dodatni šok roditelja izazavalo je kada u školu pojavio u majcu sa nepristojnim natpsiom "Ajde da ga merimo".

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obećalo je da će reagovati još tada i ispitati celokupan slučaj. Juče smo od Ministarstva prosvete tim povodom dobili odgovor, koji glasi ovako:

- Kada je reč o profesoru fizičkog vaspitanja i majici koja je pokrenula priču u medijima (bila je reklamnog karaktera) i nakon opomene profesor je majicu bacio - rečeneo je "Blicu" iz ovog Ministarstva.

Bacio je majicu, upozoren je na nedolično ponašanje i to se više nije ponovilo

Još su dodali i da je profesor upozoren na svoje nedolično ponašanje, i da se ono više nije ponovilo.

Inače, ceo slučaj datira još od aprila ove godine, ali je šira javnost za to saznala pre nešto više od mesec dana.

Tada je Vladan S, roditelj sedamnaestogodišnjakinje koja pohađa treći razred ove škole, izašao u javnost sa ovim slučajem, iako njegova ćerka, kako je rekao, nije imala problema sa profesorom, ali "da želi da digne svoj glas kako bi pomogao ostaloj deci koja doživljavaju neprijatne situacije".

- Pre nekoliko nedelja saznao sam na grupi da se roditelji žale na profesora. Roditelji pišu da njihove ćerke taj profesor pipka, podiže im majice, čak im je uletao u svlačionice bez kucanja. Čim sam to video pitao sam ćerku da li je to istina, što mi je ona potvrdila, ali negira da je nju maltretirao - ispričao je pre nešto više od oko mesec dana za "Blic" roditelj Vladan S.

Tada je rekao i da je profesor jednom prilikom, došao na čas u majici sa neprimerenim natpisom "Ajde da ga merimo".

- U toj školi je 90 odsto devojčica i mislim da nema smisla da se profesor pojavi sa takvim natpisom - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading