PAŽNJA: Do 13 sati ne pomišljajte da idete ka Adi, SVE BLOKIRANO!

Autor: S. S.

Vesti

24.09.2017

09:03 >> 09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog trke na Adi Ciganliji, blokiran je saobraćaj u tom kraju, pa se vozačima savetuje da nikako ne idu na novi i stari Obrenovački put jer su blokirani za saobraćaj. Blokada traje najmanje do 13 sati!

RepublikaFoto: youtube.com/Nebojsa Dolas
Zbog trke na Adi blokiran saobraćaj

Takođe,  Ada Ciganlija će biti zatvorena za saobraćaj od 7 do 14 časova, kao i deo Radničke ulice, Mosta na Adi do raskrsnice sa ulicom Omladinskih brigada i Obrenovački put. Neće biti moguć prilazak Adi Ciganliji motornim vozilima, kao ni ulaz i izlaz na rampi.

- Na Adi se održava triatlon koji je najavljen pre nekoliko dana i shodno tome su zatvorene okolne ulice. One će biti blokirane do 13 sati. Vozačima se savetuje da koriste alternativne puteve poput Požeške ulice, ili da idu preko Železnika. Ovakve odluke o saobraćaju donosi Gradski sekretarijat za saobraćaj - rečeno je u MUP-u za portal Republika.

Na Savskom jezeru održava se "11Tri Belgrade – polu-ajronmen triatlon", koji je i prvo Otvoreno prvenstvo Srbije u ovoj disciplini.

 

 

Takmičari će plivati 1,9 kilometara, voziti bicikl 90 kilometara i trčati 21,1 kilometar, na Savskom jezeru, stazama Ade Ciganlije i u ulicama na trasi.

Triatlon je olimpijski spot, jedan od najbrže rastućih sportova po popularnosti u svetu. Ajronmen triatlon je najteža disciplina, a polu-ajronmen (Half Ironman Triathlon) njegova „prepolovljena“ i još uvek veoma izazovna varijanta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading