Vesić: Pušten saobraćaj od Takovske do Despota Stefana!

Autor: Republika

Vesti

21.11.2019

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je pušten saobraćaj između Takovske ulice i Bulevara despota Stefana.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici gradski menadžer je istakao:

- Jutros u šest obišao sam deo Ulice Džordža Vašingtona između Takovske ulice i Bulevara despota Stefana koji je sinoć pušten za saobraćaj. Sada se automobilski saobraćaj nesmetano odvija od Ruzveltove do Bulevara despota Stefana, a poslednji deo do Drinčićeve ulice biće pušten za saobraćaj za oko dve nedelje. U međuvremenu izvođač nastavlja ubrzano da radi na popločavanju trotoara i uređenju parking mesta kako bi i taj potez bio završen najkasnije do polovine januara, zavisno od vremenskih uslova. Nastavak radova od Drinčićeve do Piarona de Mondezira (bivša Tadeuša Košćuškog) očekuje se od aprila. Do aprila građani će moći lično da vide kako izgledaju novi i rekonstruisani bulevari u kojima su promenjene sve instalacije, urađene nove tramvajske šine i kontaktna mreža, a kako izgleda deo koji nije rekonstruisan koji niko sedamdeset godina nije takao.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading