Radovi na Novom Beogradu: Menja se trasa ovih sedam linija gradskog prevoza!

Autor: Republika

Vesti

20.11.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog radova na izgradnji kišne kanalizacije u Bulevaru Nikole Tesle, na delu od Ulice ušće do Bulevara Mihajla Pupina, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Radovi će se izvoditi u dve faze, te će se u prvoj faza zatvariti desna kolovozna traka na delu od Ulice ušće (saobraćajnica paralelna sa Bulevarom Mihajla Pupina) do Ulice ušće (produžetak Ulice Milentija Popovića) od 20. do 23. novembra.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, kolovozna traka za smer prema Bulevaru Mihajla Pupina će se koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja, a vozila javnog prevoza saobraćaće izmenjenom trasom.

  • Vozila na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 će u oba smera saobraćati trasom Bulevar Mihajla Pupina – Trešnjin cvet – Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnom trasom.
  • Vozila na linijama 27E i 35 će u smeru prema Bloku 20 saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom Milentija Popovića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.
  • Vozila na linijama 15, 27E, 35 i 84 će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta. Nijedno stajalište na linijama 704 i 707 neće biti uspostavljeno niti ukinuto, a vozila na liniji 60 će ići redovnom trasom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading