(FOTO) HIT GODINE! Ovo je najsmešniji natpis na autobusu GSP

Autor: Republika

Vesti

14.11.2019

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na autobusu GSP na liniji 56 osvanuo je urnebesan natpis koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, kako što se može videti na fotografiji koja je izazvala smehotres kako na Fejsbuku, tako i na Tviteru, napisano je da autobus saobraća na liniji od Petlovog brda do... E sad sledi ono što je najšokantnije na ovoj fotografiji.

Da, dobro ste videli, na natpisu piše da vozilo saobraća do "Admirala Geparda"(?!?).

 

 

 

 

Da li je reč o nepažnji ili neznanju, u ovom slučaju nije bitno, tek fotka je definitivno hit kakav samo na društvenim mrežama može naći.

"Srpska majka"

Inače, Emil Pol Emebl Geprat bio je francuski general koji je u velikoj meri zadužio Srbe i Srbiju tokom Prvog svetskog rata.

Tokom 1916. bio komandant francuske vojske u Tunisu i gradonačelnik grada Tunisa. Tada su u Tunis počeli brodovima da stižu srpski vojnici, oficiri i manji broj civila iz Albanije.

Geprat je bio izuzetno predusretljiv prema Srbima, tako da je dobio nadimak "Srpska majka".

Srbi su bili lečeni u bolnicama širom Magreba, a većina ih je bila smeštena u Bizerti. Civile koji su pristizali u Bizertu slao je na oporavak u Marselj, Nant, Pariz i druge gradove Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading