(HIT FOTO) Džoni Dep se vozio gradskim prevozom?! Beograđani u šoku!

Autor: Republika

Vesti

05.11.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se vozite gradskim prevozom imate prilike svašta da vidite! Posle bezbroj neobičnih, ponekad i bizarnih situacija, pomislite da više ništa ne može da vas iznenadi, ali... Sa tim zaključkom ne treba žuriti. U jednom autobusu u Beogradu juče je uslikan Džek Sperou iliti Džoni Dep!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svi znamo da je jedna od najpoznatijih uloga Džonija Depa upravo uloga kapetana u sagi koja nosi naziv "Pirati sa Kariba". 

Jedan Beograđanin izgleda da mnogo voli ovaj film, pa je rešio da stajling glavnog glumca potpuno iskopira... Ili je krenuo na neku žurku povodom Noći veštica, ali je malo okasnio! Ili se tek sada vraća?!

Bilo kako bilo, čovek zaista mnogo liči na poznatog glumca, a kada tome dodamo i kostim - mnogi su u prevozu trljali oči razmišlljajući da li da zatraže autogram ili sliku...

Fotografija je objavljena na stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", a sasvim očekivano, izazvala je more komentara.

- Kontrolo! Ovo će biti dan koji ćete pamtiti kao dan kada ste zamalo uhvatili Kapetana Džeka Sprevoza - jedan je od najzanimljivijih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading