Vesić najavio da će svaki dobar predlog građanja biti uvršten u budžet

Autor:

Vesti

25.10.2019

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je danas da će svaki predlog građana u vezi budžeta grada biti razmotren i podrobno analiziran.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Goran Vesić

On je ovo najavio na društvenoj mreži Frejsbuk, gde je između ostalog rekao da svaki dobar predlog koji bude imao prostora biće uvršten u budžet za narednu godinu.

- Od jutros su počeli da pristižu prvi predlozi građana kako bi mogao da se potroši budžet Grada. Svaki predlog će biti pročitan, analiziran i postaće deo budžeta, ukoliko je to moguće. Hvala građanima koji na ovaj način učestvuju u planiranju budžeta i pozivam sve koji to žele da svoje predloge pošalju do 10. novembra - napisao je on sa svom statusu.

 

 

Podsetimo da je Goran Vesić najavio da će sa 2020. godinu budžet grada biti 1,2 milijarde evra što će biti rekord kada je u pitanju novac sa kojim raspolaže Beograd.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading