Održana prva "Baklavijada" u prostorijama SO Vračar

Autor: Republika

Vesti

18.10.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska opština Vračar i Arapski centar za međunarodnu saradnju organizovali su prvu "Baklavijadu" u prostorijama gradske opštine Vračar u Beogradu.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana Rakić

Svi koji vole da uživaju u poslasticama mogli su da probaju tradicionalnu srpsku, tursku, libansku, marokansku, tunisku i još mnogo drugih ukusa baklava koje su pravili pojedinci, ali i domaći i strani proizvođači.

RepublikaFoto: Promo foto

Raznolikost načina spremanja baklave, egzotičnost ukusa , građanima su ponudili na degustaciju Ambasade Kraljevine Maroko, Tuniske Republike, Države Palestina, Sirijske Arapske Republike, Republike Turske i Libanske Republike.

RepublikaFoto: Promo foto

Ispred SO Vračar članica Veća Biljana Rakić pozdravila je prisutner i ocenila da je ovaj projekat značajan za potencijalne preduzetnike iz oblasti ugostiteljstva.

- Kao opština podržavamo dobre projekte, naročito ako su humanitarnog karaktera. Drago nam je da se ovakav tip manifestacije organizuje po prvi put kod nas u opštini - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading