Mislili ste da su gužve gotove? Još jedan pakleni vikend je pred nama: Centar grada se zatvara za saobraćaj, evo zašto!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

17.10.2019

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vam je dosta gužvi u saobraćaju i pešačenja zbog blokade taksista, nemojte preterano da se radujete jer je sve to gotovo. Ovaj vikend će, po svemu sudeći, ponovo obeležiti gužve i moraćete opet da pešačite, bar u zoni užeg centra grada!

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

Kako su saopštili iz Sekretarijata za javni prevoz, tokom vikenda će biti održana manifestacija "Pešački vikend", u ulicama Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva, koje će biti zatvorene od petka u ponoć (noć između petka i subote), pa sve do ponedeljka do 4 sata ujutro.

Za to vreme biće potpuno obustavljen saobraćaj na potezu od Trga republike do Slavije, baš kao što je bio slučaj skoro tokom celog septembra meseca, i to iz najrazličitij razloga.

Zbog vanrednog režima saobraćaja doći će i do velikih promena u javnom gradskom prevozu i to:

* Trolejbuske linije 21, 22 i 29 i autobuska linija 31 saobraćaće od perifernih terminusa do Trga Slavija i nosiće oznake 21L, 22L, 29L i 31L.

* Vozila sa linija 24, 26, 37, 44 saobraćaće delimično izmenjenom trasom, kao i minibus linija E2.

* Autobuske linije 43 i 96 će saobraćati skraćenom trasom do terminusa „Železnička stanica (Pančevački most)” i nosiće oznake 43L i 96L.

U SUBOTU DOLAZI I RUSKI PREMIJER MEDVEDEV

Ovo, međutim, neće biti jedine promene u saobraćaju predstojećeg vikenda u Beogradu. Naime, u srpsku prestonicu bi trebalo da doputuje premijer Rusije Dmitrij Medvedev koji je planirao prilično aktivnu posetu zbog čega će, povremeno, dolaziti do zatvaranja pojedinih ulica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading