Demanti JKP "Zelenilo Beograd": Slomljena trambulina nije u nadležnosti našeg preduzeća

Autor: Republika

Vesti

16.10.2019

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom teskta pod naslovom "Pukla ljuljaška u Tašmajdanskom parku: Jednoj devojčici polomljena ruka, druga povredila kičmu", u našu redakciju stiglo je saopštenje JKP "Zelenilo Beograd".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Slomljena trambulina

Saopštenje ovog preduzeća prenosimo u celosti...

"Obaveštavamo Vas da su dečji rekviziti u Tašmajdanskom parku, za čije održavanje je zaduženo JKP "Zelenilo-Beograd", Beograd u ispravnom stanju. Nesreća koju pominjete, dogodila se u zabavnom parku, koji nije u Programu redovnog održavanja našeg Preduzeća.

JKP "Zelenilo-Beograd" je izdalo saglasnost za korišćenje dela javne zelene površine radi postavljanja dečjeg zabavnog parka pod određenim uslovima. U saglasnosti koju smo izdali, između ostalog se navodi  da za korišćenje objekta zabavnog parka JKP "Zelenilo-Beograd" ne snosi nikakvu odgovornost za bezbednost korisnika.

Molim vas da objavite ovu vest, jer je iz naslova, kao i iz teksta koji ste objavili, stiče pogrešan utisak da je u pitanju ljuljaška, koja je deo mobilijara navedenog park. Tek kada se pogledaju slike, vidi se da je u pitanju trambulina."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojkan

18.10.2019 09:46

Uništena nepravilnom upotrebom. Da ne kažem nasilnom upotrebom.