Pripremite zalihe za piće: Savski venac i Zvezdara BEZ VODE!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

14.10.2019

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrošači opštine Zvezdara ostaće bez vode u utorak, 15. oktobra, od 9 do 15 sati, saopštavaju iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Foto: Republika
Biće obezbeđene cisterne sa vodom

Bez vode će ostati potrošači u ulicama Nikole Grulovića, Lipovačkoj, Živka Jovanovića, Cvetanova ćuprija, Stari vinogradi, Ladno brdo, Urvinskoj, Dolinskoj,  Buljubašina voda, Česmica,  Ristin potok, Milošev kladenac i u drugim ulicama.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđene auto-cisterne.

Iz "Vodovoda" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Od danas do subote, 19. oktobra, ispiranje vodovodne mreže će se sprovesti na opštini Savski venac usled čega će doći do kratkotrajnog zamućenja vode. 

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

– 14. i 15. oktobra – u ulicama između Brankovog mosta i Starog savskog mosta (Hercegovačka, Karađorđeva, Gavrila Principa, Balkanska, Admirala Geprata, Savska, Sarajevska i bočne ulice); 
– 15. i 16. oktobra – u delu opštine Savski venac oivičenom ulicama Kneza Miloša, Masarikovom, Kralja Milana, Bulevarom oslobođenja i Bulevarom Franše d' Eperea; 
– 16. i 17. oktobra – u delu opštine Savski venac oivičenom Bulevarom Franše d' Eperea, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i ulicama Neznanog junaka, Rajka Mitića i Ljutice Bogdana; 
– 17. i 18. oktobra – u Bulevaru vojvode Mišića, ulicama Vase Pelagića i Sanje Živanovića, kao i u delu opštine Savski venac oivičenom Bulevarom vojvode Putnika i ulicama Užičkom i Teodora Drajzera; 
– 18. i 19. oktobra – u delu opštine Savski venac oivičenom Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i ulicama Mihaila Avramovića, Kraljice Ane, Crnotravskom i Neznanog junaka, kao i deo od Crpne stanice 15, duž Bulevara patrijarha Pavla do Gardijske i Topčiderske ulice.

Iz "Vodovoda" apeluju na potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. 

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading