KRIVIČNE PRIJAVE ZA HULIGANE KOJI SU LOMILI KOCKE NA TRGU: Njih 6 odgovaraće za uništavanje granita u centru Beograda

Autor: Tanjug

Vesti

08.10.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda podnela je krivične prijave protiv lica koja su u subotu, 5. oktobra, oko 20 sati uništavala granitne kocke na Trgu Republike u Beogradu, saopštio je Beoinfo.

RepublikaFoto: beograd.rs

Prijave su podnete protiv R. D, R. J, K. M, V. T, P. V. i B. B, kao i drugih NN lica koja su učestvovala u uništavanju imovine grada Beograda.

Krivične prijave su podnete protiv lica sa snimaka koje su sami učesnici demonstracija i mediji objavljivali, a na osnovu informacija o identitetu koje su građani dostavili Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju, navodi se u saopštenju.

Direkcija podseća da ovo nije prvi put da grupe huligana napadaju radnike koji rade na rekonstrukciji gradskih ulica i uništavaju imovinu grada Beograda, saobraćajne znake, zaštitne ograde, i apeluje da se počinioci ove i sličnih nelegalnih radnji sankcionišu, navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miško

08.10.2019 09:07

Najzad da neko za nešto odgovara za štete načinjene u Beogradu.